Despre noi
Misiune si viziune

MaxBau Materiale SRL este o companie de distribuție materiale de construcții înființată in septembrie 2018, rezultatul colaborării dintre Telemos Capital (www.telemoscapital.com), un fond de investitii din Marea Britanie, si Ascenta Management, o companie de management de investitii din Romania. Desi a fost infiintata doar in noiembrie 2018, compania are deja 45 angajați in cele trei depozite (Bucuresti, Brasov, Cluj) si este condusa de o echipa cu experiență de management in domeniu de peste 25 ani. Planuim ca in următorii cinci ani sa ajungem la acoperire națională cu 10 depozite si o cifra de afaceri de peste EUR 100 de milioane.

Ne propunem sa devenim un lider in domeniu in Romania si in regiune, oferind o gama completa de materiale de volum necesare in construcțiile civile. Produsele distribuite de MaxBau se împart în șase mari categorii: OSB, produse din lemn, produse metalice, zidărie, sisteme gips carton si termoizolatie, finisaje.

Ne folosim de experiența de dezvoltator acumulată in Ascenta pentru a pune la dispoziția clienților noștri materiale la un raport preț calitate imbatabil pe cateva nivele de pret distincte si expertiză tehnica proprie. Ne bazam pe o forta de vanzari experimentata, susținută de o infrastructură extinsă: depozite, flotă proprie diversă si sistem IT integrat.

Colaborăm cu producatori consacrati din Romania si tari precum Ungaria, Rusia, Ucraina, Bulgaria, Cehia, Turcia, China.

Clienții noştrii sunt utilizatori finali (dezvoltatori imobiliari, firme de construcții) sau revânzători locali si regionali – MaxBau nu vinde către persoane fizice.

Parteneri

ro_RO